Фирмен профил

Фирма „Тимекс-Джендов и С-ие» е доставчик на 11 л и 19 л бутилки от поликарбонат и такива от ко-полиестер „Тритан”, без наличие на Бисфенол – А, за многократна употреба,  диспенсери за бутилирана вода и такива за директно свързване към водопреносната мрежа, капачки, чашкодържатели, керамични диспенсери и други аксесоари и консумативи за диспенсерите  и оборудване за корпоративни и индивидуални клиенти в цялата страна.

Ние предлагаме сервиз и санитаризация на нашите диспенсери на професионално ниво, отговарящо на най-високите европейски стандарти за хигиена и безопасност.

Фирмата е създадена през 1990 година, а от 1999 година е на пазара на бутилираните минерални и трапезни води в опаковки за многократна употреба.

Освен в България, фирма „Тимекс-Джендов и С-ие” продава диспенсери за вода и бутилки в Гърция,  Румъния,  Белгия,  Холандия,  Малта и  Португалия.

През годините фирма „Тимекс-Джендов и С-ие” е била достоен бизнес партньор на компании като:

silgan logo pepsi logo oasis logo greif logo

aqua logoangel logo

Нашата мисия

Клиентът стои на първо място.

В ежедневната си работа  СД”Тимекс-Джендов и С-ие” се стреми към:

• постигане на най-високите стандарти за качество, безопасност, хигиена и етично поведение на пазара за питейни води и диспенсери

• чрез предлагане на безупречни продукти и услуги,  утвърждаващи името и сред клиентите и партньорите на българския и световен пазар и постигане степен на рентабилност , позволяваща устойчиво развитие и постоянен растеж в полза на собствениците, персонала и обществото.